Kiitämme lämpimästi toimintaamme vuonna 2017 tukeneita tahoja:

Toimisto Juri Silvennoinen, Didrichsenin Taidemuseo, Ateneum, Helsingin Taidehalli, Invalidisäätiö / Galleria Orton, Suomen Kuvanveistäjäliitto, Suomen Taidegraafikot, Espoon Taidelainaamo, Espoon Kaupunginteatteri, Kustannus Oy Siltala, Gummerus Kustannus, Parvs Publishing, Kääntöpiiri, Kustannus Oy Otava, Vappu Orlov, Schildts & Söderströms, Aalto ARTS Books, Kustannus Oy Taide, Kustannus Osakeyhtiö Teos, Into Kustannus, Like Kustannus, Sanoma Media, Bonnier Publications, Minerva Kustannus Oy, Lasten keskus, Aula & Co, Kampaamo Friends, Viking Line, Markku Päkkilä ja Kaijamari Sivill, Ville Keynäs ja Anu Partanen, Meira Oy, Paulig Oy, Aino Shop, Dr Hauschka/Itu Biodyn Oy, Eckerö Line, Viking Line, Tapettitehdas: Pihlgren ja Ritola Oy, Eera Oy, Digelius, Maahenki ja Kari Huhtamo.

Teos: Henri Fantin-Latour, Roses, 1885.

saskia_kuva