Helsingin Saskia ry:n vuosikokous 22.5.2024

Saskian vuosikokous pidettiin iloisissa tunnelmissa ke 22.5.2024 tuttuun tapaan Lyceumklubilla. Jäsenistöä oli kokoontunut mukavasti paikalle mm. käymään läpi edellisen vuoden yhdistysasioita sekä suunnittelemaan tulevan syksyn tapahtuma- ja retkiohjelmaa.

Kokouksen jälkeisessä tilaisuudessa julkistettiin Saskia-stipendin saajaksi kuvataiteilija Rose-Mari Torpo (synt. 1977), joka kertoi tilaisuudessa taiteestaan ja työskentelystään vastaillen myös hänelle esitettyihin kysymyksiin. Saskiat saivat lisäksi kutsun taiteilijan työhuoneelle myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Tilaisuudessa jaettiin myös yhdistyksen Kuvataideakatemiasta Kuvan Kevät -maisterinäyttelyn perusteella myönnettävä stipendi opintojaan viimeistelevälle kuvataiteilija Arno Westerbergille (synt. 1998), joka myös paikalla vastaanottamassa stipendin ja kertomassa omasta taiteestaan ja työskentelystään.

Molemmmille taiteilijoille kiitokset ja kehut erittäin antoisasta ja viehättävästä vierailustanne.

Kaikkea hyvää teille!

Kuvat: Laisi Nina, Kartimo Leena

Saskian hallituksen pj. Heli Lehto-Kinnunen, stipendiaatti Rose-Mari Torpo sekä hallituksen jäsen Elina Simolinna

Stipendiaatti Arno Westerberg sekä Heli Lehto-Kinnunen ja Elina Simolinna
Kokousväkeä
Mukavaa yhdessä oloa
Herkullista iltapalaa nautiskellen
Kiinnostavaa keskustelua pöytäkunnissa
Hallituksen väkeä ja sihteeri Nina Laisi
saskia_kuva